Familly Tradition

Stap binnen en laat u betoveren door de verkwikkende geuren, de gezellige sfeer en de warmte van onze gastvrijheid. Onze ijssalon fungeert als ontmoetingsplek waar individuen samenkomen om te genieten van heerlijke smaken, terwijl ze omringd worden door de allure en geschiedenis van Antwerpen.

Bij PARLION geloven we in het hooghouden van tradities, terwijl we tegelijkertijd innovatie nastreven en onze klanten verrassen met onderscheidende smaakfusies. Hier krijg je niet alleen een voorproefje van ons historisch erfgoed, maar ook een glimp van een veelbelovende, smaakvolle toekomst.

Breng ons dus een bezoekje en ontdek ons ​​verrukkelijke erfgoed in de historische kern van Antwerpen. Geniet van ons ambachtelijk ijs, omringd door de betovering van de Wijngaardstraat en de adembenemende eeuwenoude bouwwerken. Bij PARLION begin je aan een onvergetelijke culinaire reis, waar traditie, smaak en geschiedenis harmonieus samenkomen.

OUR STORY

For Wholesale

Verover de stad met het meest exquise ijs, doordrenkt met trots en vakmanschap. Bent u een restaurant,
café, winkel of hotel in Antwerpen? Klaar om uw gasten te betoveren met de sensatie van vers kwaliteitsijs? Zoek niet verder en daag uzelf uit
neem vandaag nog contact met ons op!

Elk product wordt met passie met de hand gemaakt en kwaliteit is onze onwrikbare drijfveer. Onze leveranciers zijn niets minder dan marktleiders.

Stap binnen in onze ijswereld, waar verleiding en uitmuntendheid samenkomen. Trotseer het gewone en betover uw klanten met buitengewone smaakervaringen die blijven hangen. Waag de sprong en ontdek hoe ons ambachtelijk ijs uw bedrijf een krachtige impuls kan geven.

ENQUIRE TODAY

Transform your selection with

our premium handcrafted ice cream